Please enable JS

Over Barex Italiana

Sedert het ontstaan van Barex Italiana in 1967, ontwikkelt en verdeelt Barex Italiana schoonheidsprodukten voor het welzijn van het haar. Van kleuring, over verzorgings- tot stylingprodukten en biedt op deze manier een compleet antwoord voor alle in-salon diensten.

Het familiebedrijf wordt vandaag nog steeds gerund door zijn originele oprichter, Sergio Baiesi, zijn zoon Carlo Baiesi, huidig CEO, en zijn dochter Alessandra Baiesi, Nationaal Sales verantwoordelijke.

Deze worden bijgestaan door een competent team uit de Baiesi famlie met verantwoordelijkheden over Sales, Marketing, Aankoop, R&D, Kwaliteitscontrole, Produktie en export. Dankzij hun ondernemingszin, know-how, eindeloze creativiteit en hun ware passie voor Barex Italiana hebben zij innovatie naar de markt van de haarverzorging gebracht en raakten ze gekend voor hun onvergelijkbare kwaliteit in produkten en service.

Het R&D labo vormt het hart van de onderneming waar enkel de meer vooruitstrevende technologiën en de puurste actieve elementen worden gebruikt. Ieder produkt wordt tegen het licht van de vakman gehouden en de formules moet beantwoorden aan de hoge verwachtingen van de consument door gebruik te maken van natuurlijke of gecrtificeerd organische ingrediënten.

Aanwezig in meer als 40 landen wereldwijd, waaronder USA, Japan en Rusland, beantwoordt Barex Italiana aan de specifieke noden van iedere afzonderlijke markt. Het brengt zo Italiaanse stijl, elegantie en verfijning over de hele wereld.

Barex Italiana hecht ook groot belang aan opleiding en training. Levert ondersteuning aan kappers via technische seminaries op gebied van snit en kleur. maar ook shows en demo's brengen constante updates en de laatste trends naar de kapper. Een team van doorwinterde professionals onder de leiding van artistiek directeur Giuseppe Scaramuzzo stellen zo samen een opleidingsprogramma voor dat een unieke en overgetelijk ervaring teweeg brengt
With over 49 years of experience, Barex Italiana has become a landmark
for hairdressers in Italy and all around the world.
A true example of the “MADE IN ITALY” excellence. 
Sergio Baiesi
Barex Italiana Belgium